Sätta upp handdukstork i badrummet

Om du tränar mycket duschar du förmodligen ofta. Sätt upp en handdukstork i badrummet. Så har du alltid en skön och varm handduk att torka dig med, förutom att du också kan använda handdukstorken för att torka träningskläder.

Köp handdukstork online

Det finns många handdukstorkar att välja mellan. Om du bor själv räcker det ofta med en mindre modell, men om du har familj är det skönt att ha en större tork. Eller rent av två. Fördelen med handdukstork är först och främst varma handdukar, men det hjälper också till att ha ordning i badrummet. Efter duschen vill man ju hänga upp handduken så att den garanterat torkar. En krok på väggen räcker sällan. Med handdukstork på väggen har handduken en egen plats där den även blir torr. Förutom att det också är ett bra ställe att hänga upp kläder som behöver torka snabbt. Gå in på Rörfokus och köp handdukstork till badrummet och njut av en varm handduk efter varje dusch.

Underlätta idrottslivet

Det är smart att skapa en vardag som gör det enkelt att idrotta och vara aktiv. Förutom att ha handdukstork är det klokt att ha ett skåp eller lådor i badrummet med rena underkläder. Om det finns plats kan du också ställa in en extra tvättkorg för just träningskläder. Så blir inte sportkläderna gömda under smutsiga lakan och jeans. En extra tvättkorg underlättar särskilt för barnfamiljer med flera personer som tränar. Träningskläder behöver ju tvättas extra ofta.

Om möjligt är det smart att försöka få in så många idrottspass hos idrottsföreningen som möjligt på samma kväll om du har barn. Då behöver du inte köra lika mycket. Det ger er också mer tid tillsammans hemma, vilket också är väldigt viktigt.

Att planera veckans måltider i förväg gör också stor skillnad. Både om du är singel, lever i par eller har flera barn. Det tar energi och tid att varje dag behöva tänka på vad som ska tillagas till middagen. Planera middagarna utifrån vad som är på rea just den veckan, så kan ni köpa bra matvaror som lax och kyckling till nedsatt pris. När man tränar är det viktigt att kroppen får i sig nog med energi. När man planerar mat i förväg blir det också lättare att få i sig nog med protein, kolhydrater och grönsaker. Att verkligen äta varierat och gott. Genom att planera maten, samordna idrottspassen och ha ett badrum med handdukstork kommer träningslivet bli än roligare och smidigare.

frontpage